Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Hemmesdynges Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1960

Finns i

Skåne län
Trelleborg kommun
Hemmesdynge distrikt

med ca. 190 invånare.

Adress


Kontaktperson




Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

loppmarknad

Bad/Idrottsplats

nei

Barnomsorg

nej

Bostäder

nej

Butik

nej

Egen affärsverksamhet

nej

IT

nej

Kommunikationer

nej

Kultur

främjandet av bondekulturen i Hemmesdynge och omliggande byer

Lokal utvecklingsplan

nej

Miljö & Natur

skötseln av prästgården och museet

Nyhetsbrev

nej

Samlingslokaler

församlingssal prästgården för möten och events

Skapa jobb/Företagande

nej

Skola

nej

Studiecirklar

Inventering av museets föremål och skötsel

Stimulera inflyttning

nej

Tagit emot studiebesök

Trompeters boställeLunds Kulturen

Trivsel/Fester

Midsommar, Höstträff med föredrag om byerna

Turism

visning/sevärdighet

Ungdomsverksamhet

nej

Utbildning/Kompetensutveckling

n ej

Vandrings- & Ridleder

nej

Varit på studiebesök

från skolor/pensionärsklubbar

Vägar/Mackar

nej

Äldreomsorg

nej

Annan verksamhet

nej

Uppdatera förening

Anmäl förening