Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Hålanda Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1953

Finns i

Västra Götaland, Göteborg
Ale kommun
distrikt
Hålanda
med ca 700 invånare.

Adress


Hålanda

Besök hemsida

Kontaktperson

Lennart Ernhede
HÅLANDA HEMBYGDSFÖRENING
Lunden 311
446 96 Hålanda

Tel. 1: 0702 674158

Verksamheten

Kultur

Demonstrera våran ramsåg

Miljö & Natur

Märka upp torpgrunder, kvarnar, sågar, dansbanor

Samlingslokaler

Hembygdsgård,

Trivsel/Fester

Vandringar, allsång,märka upp torpgrunder,kvarnar, sågar,dansbanor

Varit på studiebesök

Demonstrationskört vår ramsåg

Uppdatera förening

Anmäl förening