Sörflärke Byförening

Om föreningen

Bildades 1995

Västernorrlands län
Örnsköldsvik kommun
Anundsjö distrikt

med ca 130 st. invånare.

Kontaktperson

Elin Gustafsson
SÖRFLÄRKE BYFÖRENING
Sörflärke 504
895 92 Bredbyn

Arrangemang lokala marknader

Liten marknad på fäbovallen.

Bad/Idrottsplats

Bidra till att hålla snyggt och trevligt vid badet i Sörflärke samt bidra till ungdomarnas idrottsaktiviteter.

Kultur

Fäbovall med fäboostuga som byggdes upp för ett antal år sedan och där vi har ordnat en dag med trivsel som marknad eller fäbodag vid ett par tillfällen under året.Kvarnen, där vi visar den i drift en dag under sommaren varge år, nu för tredje året i rad.

Nyhetsbrev

Vi skickar ut ett Sörflärkeblad ca. 3-5 ggr per år beroende på vad vi har för arangemang.

Trivsel/Fester

Surströmmingsfest på hösten.

Ungdomsverksamhet

Stöttar ungdomarna i deras aktiviteter.