By intresseförening

Om föreningen

Bildades 2004

Västernorrlands län
Örnsköldsvik kommun
Sidensjö distrikt

med 70 invånare.

Kontaktperson

Mats Kjellson
BY INTRESSEFÖRENING
By 121
893 96 Sidensjö

Bad/Idrottsplats

Vi sköter om gemensam badplatsen för hela Sidensjö församling, samt anordnar simskola under två veckor.

Miljö & Natur

Arbetsdagar då vi röjer osh städar på behövliga platser i byn.

Nyhetsbrev

Kommer ut i anslutning med inbetalningskortet varje år, vi har även en anslagstavla som fungerar bra.

Samlingslokaler

Vi lånar en loge i byn som vi renoverat lite lämpligt med en scen.

Trivsel/Fester

Vissa återkommande inslag som midsommarfirande, månskenspromenader, valborgsfirande mm. samt aktiviteter när någon i byn får energi.

Ungdomsverksamhet

Bio på loge, Påskaktivitet, fisktävling, midsommarfest

Vandrings- & Ridleder

Håller vindskydd och skoterleder öppna.

Annan verksamhet

Bevarar en flottarbåt med gammal tändkulemotor från 40 talet. Renoverad i mycket fint skick