Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Utvecklingsgruppen Fjällsjö Framtid

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1985

Finns i

Jämtlands län
Strömsund kommun
Fjällsjö distrikt

med ca 900 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson




Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Arrangerar julmarknad

Bostäder

Hyr ut lägenheter i egen fastighet

Butik

Försäljning av vissa dataprodukter

Egen affärsverksamhet

Äger fastighet, hyr ut lokaler till företag och föreningar

IT

Publika datorer i byakontoret

Miljö & Natur

Landskapsvård runt Backsjön för att få en bra utsikt från väg 331

Nyhetsbrev

Ger ut Backebladet som numera heter "0624"

Skapa jobb/Företagande

Administrerar byakontor och byavaktmästare

Skola

Samarbete med rektor, lärare och elever

Stimulera inflyttning

Via vår hemsida

Turism

Samarbete med Backe IF och turistföreningen

Ungdomsverksamhet

Föreningen bjuder i samarbete med ortens företag och föreningar avgångsklassen på alkoholfri trerätters avslutningsmiddag i juni varje år.

Annan verksamhet

Äger "Fjällsjö Samhälle Ekonomisk förening" som äger ICA-fastigheten i Backe. Hyresgäster ICA och Apoteket.

Uppdatera förening

Anmäl förening