Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Snöåns Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1938

Finns i

Dalarnas län
Smedjebacken kommun
Norrbärke distrikt

med 300 invånare.

Adress


Kontaktperson

Håkan Berggren
Snöåns Byalag
Duvnäsvägen 10
771 90 Ludvika

Tel. 1: 0240-290 26

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Loppis och Höstmarknad

Bad/Idrottsplats

Sköter en kommunal badplats i vår by

Kultur

Pysslar om en gammal hyttruin

Miljö & Natur

Buskröjning och gräsklippning

Samlingslokaler

Nyttjar och vårdar byns nedlagda skola

Tagit emot studiebesök

Österrike, Sveriges Riksdag, Landsbygdsriksdag

Trivsel/Fester

Julfest, Valborg, Midsommar+ lite mer

Ungdomsverksamhet

Pingis- o biljardkvällar

Uppdatera förening

Anmäl förening