Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Lindberga Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1970

Finns i

Hallands län
Varberg kommun
Lindberg distrikt

med 4000/53000 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Henry Andersson
LINDBERGA HEMBYGDSFÖRENING
Toftavägen 11 B
432 95 Varberg

Tel. 1: 0340 620148

Verksamheten

Bostäder

Har fått yttra oss när det gäller kommunens bebyggelseplanering

Kultur

Tillsyn och skötsel av Hembygdsgården Klasa, Bolsestugan, Tiondeboden , Rya kvarn (skvaltkvarn) och kvarnen Trönningenäs (väderlvarn). Visningar och arrangemang i anslutning till objekten samt en kulturvandring och e pilgrimsvandring genom bygden.

Trivsel/Fester

Midsommarfest, bygdespel, allsångskvällar m.m.

Uppdatera förening

Anmäl förening