Mullsjö Bygdegårdsförening

Om föreningen

Bildades 1988

Finns i

Västerbottens län
Nordmaling kommun
Nordmaling distrikt

med 130 invånare.

Kontaktperson

Robert Gabrielsson
MULLSJÖ BYGDEGÅRDSFÖRENING
Mullsjö 49
914 90 Nordmaling

Tel. 1: 0930-72045
Tel. 3: 070-642 8135

Bad/Idrottsplats

Föreningen driver en badplats vid Mullsjön.

IT

Föreningen har tagit initiativ och ansvar för bredbandsutbyggnaden i byn som slutfördes under 2007.

Kultur

Föreningen anordnar varje år en teaterföreställning med professionella skådespelare.Föreningen anordnar varje år en countryfestival.Föreningen anordnar vartannat år en logdans.Föreningen anordnar också barnteater.Midsommarfirande med musik och dans runt stången varje år.

Miljö & Natur

Föreningen har byggt en fördämningen för att kunna hålla sjöns vatten på önskvärd nivå.

Samlingslokaler

Föreningen sköter Byagården

Trivsel/Fester

Sex torsdagar under sommaren anordnas sommarcaféer med loppis. En älgfest för ca 120 personer anordnas varje år samt en surströmmingsfest.