Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Björsäters Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1985

Finns i

Östergötlands län
Åtvidaberg kommun
Björsäter, Östergötland distrikt

med ca 800 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Tommy Aarna
Björsäters Byalag
Björsäter Gamla Skola
597 94 Åtvidaberg

Tel. 1: 0120-600 61
Tel. 2: 0730 - 43 61 79

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

ÖstgötaDagarna

Bad/Idrottsplats

Bidragit till 17 nya bryggorSimskola 2007

Bostäder

Kontakt med byggnadsfirmor för ev nybyggnation på befintliga tomter och markområden

IT

Egen hemsida under utarbete i avvaktan på godkännande av namnregistrering av kommun

Kultur

ÖstgötaDagarna

Lokal utvecklingsplan

Ingår i LEADER 2007-2013

Nyhetsbrev

Byabladet med ca 3 utskick per år

Samlingslokaler

Delägare i Träffpunkten vid privatiseringen av f d Folkets Hus

Stimulera inflyttning

Kontakt med byggnadsfirmor för ev byggnation på framtagna tomter eller markområden.

Ungdomsverksamhet

Simskola vid Byrumsbadet

Vägar/Mackar

Vägverket med förbättrad vägskyltning och korrigering

Uppdatera förening

Anmäl förening