Moholms Samhällsförening

Om föreningen

Bildades 1985

Västra Götaland, Skaraborg
Töreboda kommun
Fägre distrikt

med 1000 invånare.

Kontaktperson

Kjell Nordström
Moholms Samhällsförening
Vallavägen 11
549 41 MOHOLM

Tel. 1: 0506-202 57
Tel. 2: 0706 240 698

Arrangemang lokala marknader

1:a söndagen i september: Moholmsdagen (samverkan Lions Club), söndagen före jul (i princip) Julmarknad med julgransförsäljning och marknadsstånd

Bad/Idrottsplats

ansvarig för ortens badplats

Kommunikationer

söker bevaka möjligheterna till kollektivtrafik

Kultur

Arr. teater, musikaftnar m.m.

Samlingslokaler

Har egen fastighet med mindre samlingslokal; uthyres till andra föreningar t.ex. Lions, Scouterna m.fl. samt till privata fester m.m.

Trivsel/Fester

förekommer

Ungdomsverksamhet

samverkar med annan för. om ungdomsgårdsverksamhet

Vägar/Mackar

aktiv bevakning av standard och hastighetsbegränsningar

Annan verksamhet

Arbetar med en beskrivning av orten och dess historia med tanke på att så många bott här under kort tid