Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Rödja byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1983

Finns i

Jönköpings län
Nässjö kommun
Norra Sandsjö distrikt

med 100 invånare.

Adress


Kontaktperson

Emma Adolfsson
RÖDJA BYALAG
Rödja
571 63 Bodafors

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Delarrangör i N:a Sandsjö marknad.

Bad/Idrottsplats

Skötsel och underhåll av bad och idrottsplats.

IT

Inbjudit kommunens it folk som gett oss information.

Kultur

Museébesök.

Miljö & Natur

Fågelvandring, metartävling,naturskoj för förskolebarn.

Studiecirklar

Hantverkscirklar

Stimulera inflyttning

Välkomnar nyinflyttade med bl.a. medlemsskap i byalaget.

Tagit emot studiebesök

Besök hos lokala företagare.

Trivsel/Fester

Midsommarfirande,Luciafirande.Söndagspromenader.

Uppdatera förening

Anmäl förening