Bissjöns Byaförening

Om föreningen

Bildades 2001

Finns i

Västerbottens län
Skellefteå kommun
Lövånger distrikt
Lövånger

Adress

c/o JE Pettersson
93293 Lövånger

Kontaktperson

Jan-Erik Pettersson
BISSJÖNS BYAFÖRENING
Bissjön 115
932 93 Lövånger

Tel. 1: 0913-20038

Bad/Idrottsplats

Har badplats, bastu, byakanot

IT

Håller på att dra bredband till byastugan

Kultur

Har gjort iordning en 3 km lång kulturvandringsled med rösen, liggande höna m.m. Se vår hemsida.

Miljö & Natur

Har byggt fågelskådartorn vid Träsket. Med parkering, skyltning ordentli stig m.m.

Samlingslokaler

Driver och underhåller byastugan "Idet"

Skapa jobb/Företagande

Se hemsidan

Stimulera inflyttning

Har annonserat lokalt både om att husägare skall hyra ut och när hus varit tillgängliga till presummptiva intressenter

Trivsel/Fester

Arrangerar årligen sopprovning, Julfest och Midsommarfirande

Vandrings- & Ridleder

Se ovan under kultur

Annan verksamhet

Årlig julhälsning till alla i byn med byaanknytet Julkryss