Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Partille Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1974

Finns i

Västra Götaland, Göteborg
Partille kommun
Partille distrikt

med ca. 33000 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Thorleif Wallqvist

Kvarnkullevägen 4E
42333 Torslanda

Tel. 1: 031564099
Tel. 2: 0709783456

Verksamheten

Kultur

Guidning för skolbarn som läser om sin hembygd. Kunskap om hembygden

Studiecirklar

ta tillvara det textila arvet från kommunen, även äldre föremål som visas på museet på hembygdsgården.

Trivsel/Fester

Nationaldagsfirande, familjedagar, öppet hus visningar av hembygdsgården och skolmuseet.

Varit på studiebesök

Vi tar emot studiebesök från andra föreningar och skolor. När det passar dem.

Uppdatera förening

Anmäl förening