Stockfors Byaförening

Om föreningen

Bildades 2001

Finns i

Norrbottens län
Älvsbyn kommun
Älvsby distrikt

med 32 invånare.

Kontaktperson

Ingrid Olovsson
STOCKFORS BYAFÖRENING
Stockfors 101
942 92 Älvsbyn

Tel. 1: 0929-51131

Kultur

Byaföreningen har i år fått, i gåva, en tomt med tillhörande lusthus. Lusthuset ska restaureras,det arbetet är påbörjat, även tomten ska få en "ansiktslyftning" men den får vänta eftersom meningarna är delade på vilket sätt den ska ske. återställas.

Samlingslokaler

Vi har en samlingslokal och det är bagarstugan som även används som Byastuga och samlingslokal.

Studiecirklar

Studiecirkel startade 2003 i ämnet "Stockforshusens historia" Vi är ännu inte klara med den.Jag har haft ett datahaveri som försenat arbetet.

Trivsel/Fester

Valborgsmässoafton med brasa och grillning, sommarfest, surströmmingsfest på hösten, glögg och pepparkaksträff i december.