S:t Sigfrids Byahus

Om föreningen

Bildades 2002

Kalmar län
Nybro kommun
Nybro distrikt

med 400 (försa invånare.

Kontaktperson

Susanne Evergren
S:t Sigfrids Byahus
Överstatorp 205
382 92 Nybro

Tel. 1: 0480-242 56
Tel. 2: 0708-050 706

Bad/Idrottsplats

Inomhushall ca 14x7 meter, bastu samt tennisbana/isbana utomhus

Miljö & Natur

Miljövänlig pelletseldning efter renoveringen (olja tidigare). Målsättning med källsortering i så stor utsträckning som möjligt

Studiecirklar

Målsättning att genomföra några cirklar

Trivsel/Fester

Uthyrning till framförallt barnkalas, möten mm

Ungdomsverksamhet

Barnverksamhet vid 10-20 tillfällen/år.Ungdomsverksamhet vid fyra tillfällen under våren - anordnad av ungdomsrådet.

Utbildning/Kompetensutveckling

Målsättning att genomföra några föreläsningar samt studiecirklar

Annan verksamhet

Mycket uthyrning för idrott (innebandy mm).Idrottsförening, bordtennis.Anslag Bygdegårdarnas RF.