Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Norra Ny Utveckling ek. för.

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2001

Finns i

Värmlands län
Torsby kommun
distrikt

med ca 1300 invånare.

Adress


Kontaktperson

Karl-Arvid Wall
Norra Ny Utveckling ek. för.
Spikebol 4
680 51 Stöllet

Tel. 1: 0560-421 17

Verksamheten

Kommunikationer

Ja, text kommer

Kultur

Deltagit i projekt för att tillskapa ett Älvens hus som nu är i bruk. Har samlat in kulturhistoria

Lokal utvecklingsplan

Vi har jobbat med "Hela Norra Ny" ska växa och tagit fram åtgärdsförslag. Har SWOT-at i Leaderprocessen

Miljö & Natur

Har deltagit i projekt för att tillsakpa ett Älvens hus.Har deltagit i och deltar fortsatt i projekt för att "öppna landskapet"

Turism

Har jobbat med att utveckla turismen i Norra Ny

Uppdatera förening

Anmäl förening