Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Nilivaara Byautvecklingsgrupp

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1997

Finns i

Norrbottens län
Gällivare kommun
distrikt

med 180 invånare.

Adress


Kontaktperson

Anneli Nilsson
NILIVAARA BYAUTVECKLINGSGRUPP
Nilivaara 208
982 91 Gällivare

Verksamheten

Butik

Försöker rädda områdets enda butik som hotas av nedläggning

Miljö & Natur

Återvinningsstationen hotas av nedläggning. Fösöker rädda den.

Skapa jobb/Företagande

Vindkraftverk finns det planer på inom vårt område.

Skola

Driver skolfrågor just nu är skolan i byn nedläggningshotad.

Trivsel/Fester

Gemensam vårstädning av byn

Turism

Samverkan med andra föreningar, mål att utveckla vinterturism

Ungdomsverksamhet

Ja, text kommer

Vandrings- & Ridleder

Upprustade för ett par år sedan.

Vägar/Mackar

Nyrenoverad vägsträcka på 24 km nyligen invigd.

Uppdatera förening

Anmäl förening