Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Fagersta-Västanfors Hembygds- och Fornminnesförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1927

Finns i

Västmanlands län
Fagersta kommun
Västanfor distrikt

med 12 300 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Malin Andersson

Rune Lindströms Väg
737 30 Fagersta

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Växtbytardag på våren. Torgförsäljning på hösten. Julmarknad.

Butik

Åretruntöppen handelsbod.

Egen affärsverksamhet

Handelsbod. Kaffestuga. Uthyrning av lokaler för fester och utställningar.

Kultur

Åretruntöppen hembygdsgård. Kulturaktiviteter. Studiecirkel. Utställningar

Nyhetsbrev

medlemsblad

Samlingslokaler

Lokaler för egen verksamhet och uthyrning.

Studiecirklar

Cirkel som dokumenterar hembygden.

Trivsel/Fester

Midsommarfirande. Nationaldagsfirande. Återvändardag. Ljusfest.

Turism

Sommaröppen turistbyrå. Uthyrning av kanoter och roddbåtar.

Uppdatera förening

Anmäl förening