Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

V Vemmerlövs Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1996

Finns i

Skåne län
Trelleborg kommun
Hammarlöv distrikt

med 205 invånare.

Adress


Kontaktperson

Alf Näslund
V VEMMERLÖVS BYALAG
V Vemmerlöv Pl 60
231 94 Trelleborg

Tel. 1: 0410-230 00
Tel. 2: 0410-230 00

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Marknad (auktion, loppis ochsommarfest)

Butik

Trädgårdscafé med försäljn.

Kultur

Föreläsningar.Gemensamma resor till platser med kulturhist.

Miljö & Natur

Gemensam trädgårdsanläggningmed kulturväxter. Mitt i byn

Nyhetsbrev

Vemmerlövet utkommer 6 ggr/år

Samlingslokaler

Restaurerar det gamla kommunalhuset,som förvärvats av byalaget

Tagit emot studiebesök

Besökt andra byalag i Skåne

Trivsel/Fester

SommarfestOktoberfestJulmarknad

Varit på studiebesök

I samarbete med kyrkan

Vägar/Mackar

VägskyltningAktion mot vägverket försäkrare vägkorsningar

Uppdatera förening

Anmäl förening