Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Hållnäs Sockenråd

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1987

Finns i

Uppsala län
Tierp kommun
Hållnä distrikt
Hållnäs
med 1200 invånare.

Adress

c/o Tore Fredriksson, Konradslund 120
81965 Hållnäs

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Åsa Norling
Hållnäs Sockenråd
Hållen 429
819 64 Hållnäs

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

på tur

Kommunikationer

uppvaktar kommun.bussbolag

Kultur

anordnar På tur i byarna med olika aktiveter

Miljö & Natur

arbetsgrupper

Samlingslokaler

samverkar om

Skapa jobb/Företagande

Ja

Skola

Ja

Trivsel/Fester

i samband med på tur

Turism

På Tur i byarnasamverkar utställning info på sommaren

Ungdomsverksamhet

samlar föreningarna

Vägar/Mackar

uppvaktar vägverket

Annan verksamhet

-

Uppdatera förening

Anmäl förening