Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Vägsele Byaförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1988

Finns i

Västerbottens län
Lycksele kommun
Lycksele distrikt

med 45 invånare.

Adress


Kontaktperson

Karin Fjellström
VÄGSELE BYAFÖRENING
Vägsele 22
921 93 Lycksele

Verksamheten

IT

Bearbetning av kommunen för etablering av bredband under 2008

Miljö & Natur

Upprustning av gamla stigar, Fiskevatten, Gamla Byggnader.

Samlingslokaler

Byastuga med bagarstuga, solarium + bastu och dusch, bordtennis och vävstuga.

Studiecirklar

Bygdehistoria, Vävning, Odla växter i norr.

Tagit emot studiebesök

Lycksele Bibliotek

Trivsel/Fester

Surströmmings fest, Julgröt, Skotercafé, Valborg och Midsommarfika.

Vandrings- & Ridleder

Skidspår, Skoterspår och flera Vindskydd.

Annan verksamhet

Medlem i Lycksele Bygderåd.

Uppdatera förening

Anmäl förening