Fardhem bygdegårdsförening

Om föreningen

Bildades 1949

Finns i

Gotlands län
Gotland kommun
Fardhem distrikt

med 180 ca invånare.

Kontaktperson

Lena Widén
Fardhem bygdegårdsförening
Fardhem Myre 217
623 52 Hemse

Tel. 1: 070-398 25 22
Tel. 2: 0498 480412

Arrangemang lokala marknader

Loppmarknad på sommaren

Kultur

Teatrar, utställningar, filmvisning mm

Nyhetsbrev

Vi har ett sockenblad där vi informerar om händelser i bygden

Samlingslokaler

Ja det är ju just med vi arbetar att ha en trevlig samlingslokal för bygdens invånare och föreningar

Skola

Skolan använder lokalen till sina sammankomster då större utrymme krävs än vad skolan kan erbjuda.

Trivsel/Fester

Sockenluncher, bingokvällar, hembygdsfest, slåtterfest, friskvårdsdag

Ungdomsverksamhet

Rödakorskretsen har sin ungdomsverksamhet i lokalen. Det finns möjlighet till bordtennisspel, skolan använder lokalen till sina sammankomster.