Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Bergsjö Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1986

Finns i

Värmlands län
Kristinehamn kommun
Kristinehamn distrikt

med 100 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Anders Skogmyr
BERGSJÖ BYGDEGÅRDSFÖRENING
Filipstadsvägen 43
681 34 Kristinehamn

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Loppmarknad

Bad/Idrottsplats

Kanotuthyrning, Fisketävlingar

Bostäder

Uthyrning till turister

Kultur

Föreläsningar, Teater

Nyhetsbrev

Aktuelltblad 4 ggr./år

Samlingslokaler

Uthyrning till fester, Bröllop,

Studiecirklar

Språk Hantverk

Trivsel/Fester

Firande av Valborg, Midsommar, Loppmarknad,Höstfester

Turism

Kanotuthyrning, Tipspromenader

Ungdomsverksamhet

Upplåter lokal till ungdomen

Uppdatera förening

Anmäl förening