IFK Tärendö

Om föreningen

Bildades 1933

Finns i

Norrbottens län
Pajala kommun
distrikt

med Cirka 560 invånare.

Kontaktperson

Kajsa Aidanpää
TÄRENDÖ IFK
Kalixälvleden 12
984 85 Tärendö

Bad/Idrottsplats

Föreningen äger och underhåller ett elljusspoår (5 km) och en fotbiollsplan med gräs

IT

Sekreteraren i föreningen handhar IT-verksamheten i sin egen dator för föreningen

Nyhetsbrev

Föreningen har tidigare utgett en klubbtidning och ämnar återuppta detta från 2008.

Samlingslokaler

Föreningen äger ett Folkets Hus i mycket gott skick och en nedlagd skola som hyrs ut för företags- och föreningsverksamhet

Trivsel/Fester

Någon danstillställning i föreningens Folkets Hus och nöjesstället Tärendöholmen

Ungdomsverksamhet

Verksamheten i stort sett helt för ungdomar i sektionerna basket, fotboll och motion.