Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Ormaryds samhällsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Jönköpings län
Nässjö kommun
Nässjö distrikt

med 200 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Lena Moberg
ORMARYDS SAMHÄLLSFÖRENING
Ej uppgett
Ej uppgett Nässjö

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Vi ansvarar för samhällets badplats i Sjunnarydssjön.

Studiecirklar

Vi har haft lite kurser i bla göra smycken, ölprovning m.m.

Trivsel/Fester

Vi var med och ordnade aktiviteter under Nässjö Kommuns Folkfesten i september. Tex familjedag, skördemarknad och musikcafé. Vi har ordnat familjeresor till bla Borås Djurpark och Ullared.

Ungdomsverksamhet

Vi driver öppen förskola, och ordnar knattedisco ett par gånger om året.

Uppdatera förening

Anmäl förening