Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Lysviks hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1932

Finns i

Värmlands län
Sunne kommun
Sunne, Värmland distrikt

med 1800 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Ljubov Eriksson
LYSVIKS HEMBYGDSFÖRENING
Kyrkbyn 301
686 97 Lysvik

Tel. 1: 0565-803 06

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

julmarknad

Egen affärsverksamhet

vi driver vandrarhem

Kultur

hembygdsgården är öppen med utställning, radiomuseum

Trivsel/Fester

vi firar valborg, 6/6, midsommar, julmarknad, viskvällar

Turism

vi driver vandrarhem som är öppet året om.

Vandrings- & Ridleder

2 vandringsleder i närheten samt elljusspår i vinter

Uppdatera förening

Anmäl förening