Södra Färs Bygdegårdsförening, Solvalla

Om föreningen

Bildades 1950

Finns i

Skåne län
Sjöbo kommun
Ilstorp distrikt

med 10000 invånare.

Kontaktperson

SÖDRA FÄRS BYGDEGÅRDSFÖRENING SOLVALLA
Karin Olsson
Solvallavägen 13
275 93 Sjöbo

Tel. 1: 0416-107 68

Arrangemang lokala marknader

Julmarknad med lokala hantverkare första advents-helgen.

Kultur

Konstutställning till påsk, konserter, friluftsgudstjänster

Miljö & Natur

Naturstig med 27 olika sorters träd i bygdegårdens park. Informationstavlor uppsatta till varje träd. Tillgänglig stig för alla. Bänkar och grillplats finns.

Samlingslokaler

Vi är ett komplement till kommunens samlingslokaler för både stora fester och små sammankomster.

Studiecirklar

Samarbetar med SV Sösk.

Trivsel/Fester

Privata fester

Ungdomsverksamhet

Har en Vi Unga Solvalla-förening, som bla ordnar LAN och nu snart ska det bli en Mangahelg

Vandrings- & Ridleder

400m tillgänglig gräsbevuxen stig i vacker park med 27 olika sorters träd.