Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Ås bys samhällsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1966

Finns i

Jönköpings län
Gislaved kommun
distrikt

med 150 invånare.

Adress


Kontaktperson

Gösta Bengtsson
ÅS BYS SAMHÄLLSFÖRENING
Ås Klockaregård
330 10 Bredaryd

Tel. 1: 0371-700 07
Tel. 2: 0371-700 07

Verksamheten

Barnomsorg

Erhållit barnomsorg.

Bostäder

Bildat avloppsförening för att få bygga.

Skola

Bevarat skolan

Vägar/Mackar

Påtryckning om GC-väg

Uppdatera förening

Anmäl förening