Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Höggårdens Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1930

Finns i

Jämtlands län
Ragunda kommun
Stugun distrikt

med 220 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Katja Torkkel
Höggårdens Bygdegårdsförening
Borglunda 201
830 76 Stugun

Tel. 1: 0695-30001
Tel. 3: 070-511 6654

Verksamheten

Kultur

Musikaftnar , tar hem teater och band ibland,

Nyhetsbrev

Aktuell info. anslås på flera ställen i byarna samt på hemsidan. Delas även ut i brevlådor flera ggr/år

Samlingslokaler

Renoverar eftersom ; nytt kök. kontor, förråd senaste åren.

Studiecirklar

Styrelsearbete - landsbygdsutveckling

Stimulera inflyttning

Skotersafari Fisketävlingar

Tagit emot studiebesök

Besökt kooperativ inom boende samt alt. energi

Trivsel/Fester

ca 4 medlemsfester/år samt julbord

Ungdomsverksamhet

Innebandy, luftgevärsskytte

Uppdatera förening

Anmäl förening