Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Överhogdals Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1991

Finns i

Jämtlands län
Härjedalen kommun
Överhogdal distrikt

med 110 invånare.

Adress


Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Jan Reignander
Överhogdals Byala, Överhogdals Föreningskansli
Fyll i korrekt adress
840 90 Ytterhogdal

Tel. 1: 0680-82124

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

julmarknad

Bad/Idrottsplats

omklädningsrum vid iordningställd badplats

Barnomsorg

-

Bostäder

Lägenheter

Egen affärsverksamhet

uthyrning av lägenheter

IT

samordnar för bredband till byn hushåll

Kommunikationer

-

Kultur

teaterföreställningar

Lokal utvecklingsplan

-

Miljö & Natur

-

Nyhetsbrev

Överhogdalsbladet vid behov av information ca: 7 ggr/år

Samlingslokaler

Bygdegård

Skapa jobb/Företagande

-

Skola

-

Studiecirklar

-

Stimulera inflyttning

genom hemsidan

Tagit emot studiebesök

-

Trivsel/Fester

höstfest, nyårsfest

Turism

samarbete med turistbyrån, broschyrtillverkning

Ungdomsverksamhet

-

Utbildning/Kompetensutveckling

-

Vandrings- & Ridleder

röjning och markering, pilgrimsleden

Varit på studiebesök

-

Vägar/Mackar

samarbete med vägverket för E45:s dragning genom byn

Äldreomsorg

-

Annan verksamhet

Museum Övehogdals Forngård

Uppdatera förening

Anmäl förening