Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Föreningen Galaxen

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1978

Finns i

Västra Götaland, Göteborg
Göteborg kommun
Bergsjön distrikt

med 15000 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Erne Ahlman
FÖRENINGEN GALAXEN
Galaxgatan 7
400 53 Göteborg

Tel. 1: 031-436250
Tel. 3: 070-7807624

Verksamheten

Kultur

Bla Valborgs och midsommarfirande, musikkvällar

Miljö & Natur

Arbetar med Göteborgs och bergsjöns miljöpol.

Samlingslokaler

Har egen smlings - möteslokaler

Studiecirklar

Diverse ämnen

Tagit emot studiebesök

se föregående

Trivsel/Fester

Medlems och andra fester

Ungdomsverksamhet

Lantgård med hästar bla.Allåldershus

Varit på studiebesök

Från göteborg, in- och utrikes besök

Uppdatera förening

Anmäl förening